onsdag 26 mars 2008

nikos fortsatta dag

jag har nu efter cirka två veckors tid lyckats dra ut en ögonfrans som på något sätt och vis lyckats böjja sig inåt och bilda en sådan där äcklig skinsäck som bara gammlingar har. jag hoppas nu på att den där skinsäcken ska gå tillbaks eftersom stråt är borta. inget mer att rapportera för tillfället.

Johans dag

Min dag, till skillnad från bröderna Forssells går ut på att vara så kreativ som möjligt, mest för att göra dom förbannade över sin lathet. Vilket är helt meningslöst med tanke på att dom inte ens orkar tänka i dom banorna.

Iallfall så gick den kreativa dagen bra ända fram till klockan 09.00 då jag redan hade avverkat ett besök hos tandläkaren (väldigt smärtfritt sådant) och en tung timme på gymmet (mer smärtsamt men lätt värt det).

Sedan gick det bara yttför. Jag hann med en lunch ovanför filmstan med Jocke (raggmunk, mumma) innan persiennerna gick ner. Sen dess har jag legat på soffan och slö surfat, glott på tv, sovit en liten stund samt ringt mina föräldrar o skrytit över min fina 4 i kretsteori.

Nu är det snart hockey och då är man nog värd en öl, kanske två. Men imorn är det gymmet som gäller 07.45 sen kan jag slappa resten av dagen. FAN VA SKÖNT O VA PÅSKLEDIG!

dagens intresseblogg

niko´s dag
har idag suttit hela dagen å läst i en helt ointressant bok, miljlödidaktik. den började bra med hur människan gått från att vara jägare/samlare, till hur vi har utvecklat industrisamhället. efter detta ballar hela boken ut å ja har verkligen ingen större koll på vad boken handlar om. har förövrigt bokseminarie på just den boken klockan nio imorgon. borde ju inte vara något större problem med att fixa de hela men eftersom jag känner mig själv ganska väl, dock inte för väl, så är jag ganska säker på att ja kommer att fastna framför tv:n istället. nu har jag dock kommit hem och avnjuter en väldigt god 23 kronors latte ifrån mcd som gör förvånantsvärt smaskiga latte. ska nu fortsätta med att titta på OC, där keitlyn kommit hem och är väldigt snygg.
thats it. nu e de fan någon annans tur att skriva. johan förslagsvis.